Menu komunie


I. OBIAD

  • Rosół drobiowy z makaronem
  • Ziemniaki
  • Kotlet schabowy
  • Schab z pieczarkami
  • Kotlet de volaille
  • Udka z kurczaka
  • Sos pieczeniowy
  • Buraczki
  • Surówka z kapusty białej
  • Surówka z kapusty czerwonej
  • Mizeria

II. PO OBIEDZIE

  • Kawa, cherbata
  • Lody z owocami i bitą śmietaną

III. PRZYSTAWKI ZIMNE

  • Sałatka warzywna w szynce
  • Kurczak w galarecie
  • Łosoś w galarecie
  • Sałatka grecka
  • Sałatka gyros
  • Wędliny / ser żółty
  • Warzywa konserwowe (ogórki, papryka, pieczarki)

IV. KOLACJA

  • Barszcz z krokietem
  • Gołąbki w sosie pomidorowym / potrawka z kurczaka

V. DODATKI

  • Pieczywo mieszane
  • Napoje