Menu weselne


I. OBIAD

  • Rosół drobiowy z makaronem
  • Kotlet schabowy
  • Schab z pieczarkami
  • Kotlet de volaille
  • Kotlet mielony z pieczarkami
  • Roladki wieprzowe
  • Udka z kurczaka
  • Pieczeń z karkówki
  • Kotlet drobiowy
  • Sos pieczeniowy
  • Ziemniaki z koperkiem / pyzy na parze
  • Buraczki czerwone
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • Surówka z kapusty kiszonej
  • Marchewka z groszkiem

II. PO OBIEDZIE

  • Kawa, cherbata
  • Lody z owocami i bitą śmietaną

II. PRZYSTAWKI ZIMNE

  • Półmisek wędlin i serów
  • Sałatka warzywna w szynce
  • Sałatka grecka
  • Sałatka gyros
  • Sałatka makaronowa
  • Koreczki z szynką i żółtym serem
  • Mintaj w pomidorach
  • Jaja w majonezie
  • Warzywa konserwowe (ogórek, papryka, pieczarki)
  • Łosoś w galarecie
  • Szparagi w szynce i galarecie
  • Galaretki z drobiu

IV. DODATKI

  • Pieczywo mieszane
  • Musztarda, chrzan

V. KOLACJA

  • Barszcz z krokietem
  • Gołąbki w sosie pomidorowym / potrawka z kurczaka
  • Szaszłyki wieprzowe / papryka nadziewana
  • Flaki wołowe / żurek