Wesela

Menu weselne I. OBIAD Rosół drobiowy z makaronem Kotlet schabowy Schab z pieczarkami Kotlet de volaille Kotlet mielony z pieczarkami Roladki wieprzowe Udka z kurczaka Pieczeń z karkówki Kotlet drobiowy Sos pieczeniowy Ziemniaki z koperkiem / pyzy na parze Buraczki czerwone Surówka z kapusty pekińskiej Surówka z kapusty kiszonej Marchewka z groszkiem II. PO OBIEDZIE Kawa, cherbata Lody z owocami i bitą śmietaną II. PRZYSTAWKI ZIMNE Półmisek wędlin i serów Sałatka warzywna w szynce Sałatka grecka Sałatka gyros Sałatka makaronowa Koreczki z szynką i żółtym serem Mintaj w pomidorach Jaja w majonezie Warzywa konserwowe (ogórek, papryka, pieczarki) Łosoś w galarecie Szparagi w szynce i galarecie Galaretki z drobiu IV. DODATKI Pieczywo mieszane Musztarda, chrzan V. KOLACJA Barszcz z krokietem Gołąbki w sosie pomidorowym / potrawka z kurczaka Szaszłyki wieprzowe / papryka nadziewana Flaki wołowe /...